Ankara Evden Eve Nakliyat

Asansörlü Nakliyat

Ankara içinde ve yurt genelinde gerçekleştirdiğimiz tüm evden eve nakliyat hizmetlerimizde, asansörlü taşımacılık seçeneğimiz de bulunmaktadır. Asansörlü taşıma, eşyalarınızın daha kısa sürede ve daha emniyetli şekilde taşınmasını sağlayan bir hizmetimizdir. Taşınma işlerinizde büyük kolaylık sağlayan bu uygulamamız hakkında bilgi almak için firmamızı arayabilirsiniz.

Asansörlü taşıma eşyalarınızın merdivenlerden veya bina asansörü ile taşınmasından kaynaklanacak tüm sorunları ortadan kaldırmaktadır. Eşyalarınızın alınacağı evin ve taşınacağı yeni evin binasının uygun olması durumunda, asansör aracımız ile eşyalarınızı doğrudan balkonunuza veya uygunluk durumuna göre salon pencerenize yanaştırarak aktarma yaparız.

Bu hizmetimizden yararlanmak için binaların her ikisinin veya biri uygun değilse diğerinin asansör aracımızın yanaşıp kurulmasına müsait durumda olması gerekmektedir. Asansörlü taşıma hizmetimizin uygulanıp uygulanmayacağı, binanızın durumu hakkında konuşulduktan veya yerinde görüldükten sonra kararlaştırılabilir.